T'interessa

Organismes

Portals

NOVETATS

PUBLICACIÓN TERCERAS LISTAS PARCIALES DEPORTE DE ÉLITE

PUBLICACIÓ TERCERES LLISTES PARCIALS D'ESPORT D'ELIT

En el DOGV núm. 9712 de 26.10.2023 s'han publicat les terceres llistes parcials d'esportistes d'elit i de personal tècnic, entrenador, arbitral i jutge d'elit de la Comunitat Valenciana de 2023. 

Resolución convocatoria árbitras...

Resolució de la convocatòria de subvencions per a la formació de tècniques, àrbitres, jutgesses i entrenadores

S'ha publicat en el DOGV núm. 9694 de 29.09.2023 la Resolució per la qual es resol la convocatòria de subvencions per a la formació de tècniques, àrbitres, jutgesses i entrenadores, per a l'execució del Pla de recuperació, transformació i resiliència dins del component 26 al territori de la Comunitat Valenciana, finançat per la Unió Europea -NextGeneration EU- per a l'any 2023.

Resolució de concessió de subvencions nominatives per a l'organització de campionats d'Europa i del món en màximes categories i competicions de nivell equiparable - 2023

Resolució de concessió de subvencions nominatives per a l'organització de campionats d'Europa i del món en màximes categories i competicions de nivell equiparable - 2023

Publicada resolució de concessió de subvencions nominatives per a:

- L'organització de campionats d'Europa i del món en màximes categories i competicions de nivell equiparable 2023


El termini màxim de presentació de justificacions serà de:

  • 15 dies hàbils a comptar des de l’endemà de la finalització de l’esdeveniment i, per als que ja estigueren finalitzats, a comptar des de l’endemà de la publicació d’aquesta resolució.
  • Per als esdeveniments esportius que es realitzen en el mes de desembre de 2023, el termini de presentació de la justificació en cap cas podrà ser posterior al dia 18 de desembre de 2023.