Portada Infraestructuras

Anuncis de Contractes Menors

Ves enrere Complex Educatiu de Cheste

Complex Educatiu de Cheste

  • Complex Educatiu de Cheste: 

Redacció d'un Informe de l'estat actual i possibles millores en eficiència energètica del camp de rugbi i d'un Informe anàleg per al conjunt format pels camps d'atletisme i beisbol del Centre de Tecnificació Esportiva de Cheste.   

  1. El projecte s'emmarca en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència presentat pel Govern per a guiar l'execució del Fons de Recuperació Europeu Next Generation EU, dins de la «component 26 – Foment del Sector Esport» del Pla.  
  2. Les intervencions en matèria d'eficiència energètica hauran d'aconseguir de mitjana una reducció de la demanda de l'energia primària en almenys un 30%. Per a això, es requereix la redacció d'un Informe previ del camp de rugbi i d'un Informe conjunt dels camps d'atletisme i beisbol del Centre de Tecnificació Esportiva de Cheste, els quals analitzen l'estat actual i propostes de millora en Eficiència Energètica i Digitalització, valorades.
  3. S'haurà de complir el principi “Do not significant harm” (DNSH) que, entre altres mesures, exigeix la contribució a l'objectiu del 70% en pes dels residus de construcció i demolició generats per a la reutilització, reciclatge, i revaloració dels materials, garantint-se a més que el disseny i les tècniques de construcció donen suport a la circularitat. 
  4. Les empreses que estiguen interessades a presentar una oferta poden contactar amb el Servei d'Infraestructures Esportives: infraestructurasdep_dgd@gva.es

Termini màxim per a presentar oferta: 18 de novembre de 2022