Te interesa

Organismos

Portales

Videojuego: Joc de Pilota

Videojuego: Joc de Pilota

Trinquet és el nom del primer joc de pilota valenciana per a dispositius mòbils.El joc permet jugar una partida o campionat, i aporta material formatiu sobre la història, el lèxic i el reglament, entre altres. A més, dona l'opció de fer una prova de coneixements de l'esport. El video Joc "Trinquet" està disponible en App Store i Google Play,

Trinquet aporta la possibilitat de jugar amb 9 jugadors de referència pertanyents a diferents èpoques històriques adequadament caracteritzats i amb un personatge amb característiques físiques configurables per l'usuari i que per defecte és femení per tal d'incorporar la dona al món esportiu, tradicionalment masculí.

Es tracta d'un joc multilingüe en valencià, anglés, castellà, francés i neerlandés. Trinquet inclou materials formatius orientats al seu ús auxiliar com a material docent sobre la història, varietats i regles del nostre esport, així com un bloc amb lèxic característic i un joc tipus test per a reforçar l'aprenentatge i fixació d'aquests continguts.

La proposta del videojoc és el resultat de la col·laboració de dues empreses amb una gran experiència que són Caironat, 2i2quatre i Sobil Ventures i la col·laboració d'agents importants dins del món de la pilota, com són el Club de Pilota JVRC Nel de Murla, el diari digital PilotaVeu i la revista Ferida, per assegurar la fidelitat i vinculació amb l'esport valencià.