T'interessa

PRÉSTEC EN LÍNIA D'AUDIOVISUALS

Per a poder fer ús de la plataforma eFilm Comunitat Valenciana és necessari disposar de carnet de lector de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana

Préstec

Pot sol·licitar en préstec 2 audiovisuals a la setmana, independentment de la resta de documents que tinga en préstec en una biblioteca.

Una vegada sol·licitat el préstec, la persona usuària disposa d'entre 48 i 72 hores, segons l'audiovisual, per a poder visualitzar el títol quantes vegades desitge sense esperes.

La biblioteca es reserva el dret de modificar el nombre de préstecs disponibles o el rang de dates en què són efectius.

Requisits

Per a gaudir d'eFilm Comunitat Valenciana és necessari:

Inici de sessió

Pot utilitzar el seu ordinador personal (PC o Mac) o dispositiu mòbil (telèfon, tauleta, etc.). Les claus d'accés són les mateixes que  s'utilitzen per a la plataforma eBiblio:

  • Usuari: número del carnet de lector

  • Contrasenya: la que se li va facilitar amb el seu carnet de lector

Consulta del catàleg

El catàleg pot consultar-se des de la pàgina d'accés d'eBiblio Comunitat Valenciana i des de: https://comunitatvalenciana.efilm.en línia/ pot consultar tota l'oferta d'audiovisuals.

Per a accedir als títols disponibles té l'opció de buscar audiovisuals concrets en el cercador o bé pot utilitzar els menús disponibles: llistes temàtiques i seleccions per gèneres. També disposa de llistes automàtiques amb els audiovisuals més prestats i millor valorats.