T'interessa

Organismes

Portals

I TROBADA DE PILOTA GROSSA

I TROBADA DE PILOTA GROSSA

Aquesta iniciativa sorgeix de l'arrel d'un dels principis bàsics de la Coordinació de pilota valenciana: la protecció i promoció de la pilota valenciana.

La Pilota grossa ha sigut una modalitat molt estesa arreu del País i, actualment, només queden 5 pobles que conserven la tradicional modalitat: l'Abdet, Genovés, Monòver, Ondara i Parcent. Creiem que la pilota grossa no s'ha de deixar perdre per la riquesa que el seu joc ofereix:

  • És una bona ferramenta per a la iniciació a l'estil de joc directe de pista dividida.

  • És una alternativa per allargar la vida esportiva dels aficionats a la pilota perquè és una modalitat que no premia la condició física principalment.

  • Mitjançant la seua pràctica es promou un estil de vida saludable i, per tant, es guanya en qualitat de vida.

D'acord amb aquests principis, els ajuntaments de l'Abdet (Confrides), el Genovés, Ondara i Parcent van accedir a coordinar-se i col·laborar en l'organització d'un Campionat de pilota grossa, una bona possibilitat de realitzar unes jornades de convivència entorn l'esport tradicional valencià per excel·lència.

INSCRIPCIONS

El termini d'inscripció del I Trobada de pilota grossa s'acaba el 30 de juliol a les 23:59 i cal fer-lo emplenant el següent formulari:

La quota d'inscripció és de 5€ (samarreta i despeses de gestió) i, a més, els jugadors que no disposen de llicència de la FPV o que no estiguen inscrits als JECV*, hauran d'afegir un ingrés de 6€ (assegurança).

En en el concepte de l'ingrés, haurà de constar exactament: 

"Quota soci campionat 2018" seguit del nom de l'equip

Es farà al número de compte de l'Associació de Pilota grossa valenciana:

Banc Sabadell ES68 0081 1068 7200 0116 3121

* Les jugadores i jugadors de la categoria infantil, cadet i juvenil, que no tinguen llicència de la FPV, hauran de donar-se d'alta a l'aplicació JOCSE. El procediment consistirà a esperar la publicació de la convocatòria per a la temporada 2018/2019 (finals d'agost) i fer els tràmits telemàtics corresponents. És necessari per a què estiguen coberts per alguna assegurança.

DOCUMENTS IMPORTANTS

CALENDARIS

Classificació

Resultats de les quarts de final

Resultats de les semifinals