T'interessa

Organismes

Portals

Còmic de Genovés

Còmic de Genovés

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport i la Universitat de València mitjançant la Càtedra de Pilota Valenciana ha editat un còmic amb l'objecte d'acostar a l'alumnat d'Educació Primària i Secundària una figura mítica de la pilota i del poble valencià, Paco Cabanes, el Genovés, i alhora, contribuir a augmentar el coneixement i la pràctica de l'esport de la pilota valenciana.

Amb aquest material didàctic, volem col·laborar en el fet que els nostres joves estudiants valoren la importància que el nostre esport nacional té com a llegat dels nostres avantpassats al temps que l'aprenguen, el practiquen i coneguen els efectes beneficiosos que la pràctica regular de l'esport té sobre les condicions de salut, individual i col·lectiva, i la qualitat de vida.

Aquest material digital és d'ús exclusiu docent, el poden utilitzar de la forma que creguen més convenient dins del procés d'ensenyament-aprenentatge. És per a això que ha estat concebut. També hem editat una tirada d'exemplars que arribarà a poc a poc a tots els centres educatius per tal que l'alumnat el puga manipular. Som conscients que el nivell d'aprenentatge augmenta a mesura que hi participen més sentits en el procés.

Fent clic ací, el podeu obtindre en format pdf.

De cara al futur, tenim projectat editar més material en aquest format d'altres jugadors i d'altres aspectes que creiem que us puguen ser útils en la pràctica diària del professorat. En eixe sentit, us demanem que si teniu alguna temàtica en concret que creieu necessària abordar, ens ho feu saber per tal de tenir-ho en compte en futures publicacions.

Esperem que aquest material servisca al professorat, i en conseqüència a tota la comunitat educativa. Li preguem que transmeta aquesta informació a tot el professorat per tal que en puga fer ús en cas que ho considere necessari. Moltes gràcies.

Coordinació de Pilota Valenciana 

Correu: pilotacoordinació@gva.es