T'interessa

Organismes

Portals

COLPBOL en l'àmbit escolar

COLPBOL en l'àmbit escolar

COLPBOL EN L'ÀMBIT ESCOLAR

El colpbol està reconegut com a activitat física de caràcter esportiu per a la seua pràctica en l'àmbit recreatiu, per Resolució de 15 d'octubre de 2009, del director general de l'Esport-director del Consell Valencià de l'Esport.

L'Associació Amics del Colpbol organitza anualment la Lliga Colpbol i el Campionat d'Espanya de Colpbol en la Comunitat Valenciana, a més de diferents escoles i tallers de promoció del colpbol i jornades de formació per a personal docent.

Anualment la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport col·labora amb l'Associació Amics del Colpbol per a la promoció del Colpbol en l'àmbit escolar, mitjançant subvenció directa: 

RESOLUCIÓ de 10 de juliol de 2023, del secretari autonòmic de Cultura i Esport, per la qual es regula i es concedeix una subvenció directa a l’Associació Amics del Colpbol per a la promoció del colpbol en l’àmbit escolar [2023/8044].

Les actuacions a desenvolupar són la promoció del colpbol com una activitat cooperativa, coeducativa i inclusiva a través de trobades i competicions en Jocs Esportius i Campionat d'Espanya, a més de jornades de formació per a docents, tallers, escoles i accions de promoció del colpbol en els centres educatius.

Més informació en https://www.colpbol.es/